Voor wie

Topsporters

Hoewel iedereen welkom is, is het resort speciaal gebouwd voor de beach topsporter en in het bijzonder beachvolleyballers: Lange bedden, hoge deuren, hoge douchekop, hoog toilet, etcetera en er kan getraind worden op een veld met Olympische afmetingen. Maar ook de benodigdheden die andere topsporters, zoals beachtennissers nodig hebben zijn aanwezig; een krachthonk, fysioruimte, goed eten en drinken, ontspanning en nachtrust. Tijdens de PRO-weken is top sport de hoofdzaak en plezier een belangrijke bijzaak. Als Parijs 2024 jouw doel is, dan bereid jij je voor in het Cabo Verde Beach Sport Resort. Dat kan zoals je wilt, met een klein groepje, met een heel team, coaches, fysio of misschien zelfs een eigen kok. Misschien alleen een biertje op de laatste avond?

Recreatieve sporter

Ben jij die beachsporter voor wie Parijs 2024 of Los Angeles 2028 al lang niet meer tot de mogelijkheden behoort, maar is meedoen echt belangrijker dan goud winnen, ook dan kan je gebruik maken van alle faciliteiten. Tijdens de FUN-weken is sporten gewoon een belangrijk onderdeel van de vakantie. Je komt echter niet met een uitgekiend trainingsschema, maar je ziet wel of je morgen gaat trainen, wandelen of luieren.

Helemaal geen sporter

Kom je helemaal niet om te sporten in of buiten het resort, maar doe je een weekje Santo Antão, ook dan ben je zeker welkom. Het resort is een uitstekende uitvalsbasis om naar andere gebieden te gaan. Het resort zit dicht bij de haven en ligt op de route richting het onwaarschijnlijk mooie groene deel van het eiland. Je kan dagelijks vanuit het resort vertrekken naar locaties op het eiland. Chauffeurs komen iedere ochtend gasten halen en ’s avonds weer terugbrengen. Nog veel leuker is het om een rondreis te maken over het eiland en gebruik te maken van lokale accommodaties. Bij ons overnachten is ideaal als je ’s middags aankomt met de boot en vooral als je ’s morgens weggaat met de boot. Je hoeft dan niet heel vroeg op te staan en je weet zeker dat je op tijd bent. Vanaf sommige kamers zie je de boot al aankomen.