Agenda, beschikbaarheid en prijzen.

Overzicht activiteiten in het resort (weekindeling)

Het resort heeft de beschikking over 18 hotelkamers voor 2 personen en appartementen voor 4 personen. Daar kunnen eventueel 1 of 2 kinderbedjes bij gezet worden. Natuurlijk wil je weten of er kamers beschikbaar zijn en wat het kost. Het resort is echter geen gewoon hotel waar gasten komen en gaan. Bij ons komen koppeltjes, groepjes, teams, hele groepen of een hele delegatie. Dus soms is er al een hoofdactiviteit. In onderstaand schema zie je links, wat de hoofdactiviteit is in die week. Vaak is er van alles mogelijk, maar soms is er slechts één activiteit mogelijk. Tijdens het boeken wordt ook gevraagd naar de activiteit die je wilt gaan doen.

Rechts zie je de beschikbaarheid van hotelkamers en appartementen.  H5 betekent dat er nog 5 hotelkamers beschikbaar zijn. A6 betekent dus dat er nog 6 appartementen beschikbaar zijn. (Er komen soms weer kamers beschikbaar, omdat we werken met opties, zodat gasten teams kunnen samenstellen en/of hun vluchten kunnen regelen. Je begrijpt dat er dan nog wel eens geschoven wordt.

Uiterst links zie je dan nog eventuele thema’s, variërend van ‘Pasen’ tot een wereldkampioenschap. Deze thema’s, vooral sport, hebben altijd onze aandacht.

Prijzen

In tegenstelling tot andere hotels, komen er bij ons dus vaak groepjes, omdat mensen gezamenlijk willen sporten. Men reserveert dan enkele kamers of appartementen en vaak ook voor meerdere dagen. Daarop zijn ook onze prijzen gebaseerd. Je kunt 1 kamer reserveren voor 1 nacht, maar je kunt ook meerdere hotelkamers en/of appartementen voor een langere periode boeken. Des te meer, des te voordeliger wordt het. 3 nachten 4 hotelkamers is gelijk aan 4 nachten 3 hotelkamers, namelijk 12 hotelkamernachten.

Prijs berekenen

Wil je de prijs berekenen voor 1 nacht in een hotelkamer om vervolgens het eiland te ontdekken, vul dan 1 hotelkamerovernachting in. Wil je de hele winter zeker zijn van een appartement, vul dan 90 appartement-nachten in. Wil je met jouw vereniging 18 hotelkamers voor een hele week, vul dan 126 (18×7) hotelkamernachten in. Des te langer je gaat, des te voordeliger het wordt. En wat helemaal fijn is; het hoeft niet aansluitend te zijn. Boek je een nachtje op 1 april en een nachtje op 4 april, dan betaal je slechts 2 nachten.

De prijzen zijn inclusief btw.

Prijsindicatie

Vul onderstaand het aantal gewenste nachten in…

Reserveren

Er komt een moment dat je wilt gaan reserveren. Dat is simpel als je met je partner komt, maar wat lastiger als jij dit uitje organiseert voor de hele club. Je moet namelijk zeker weten dat iedereen ook echt gaat, dat iedereen jou gaat betalen en dat je een vlucht kunt regelen.

Je hebt daar ongeveer een maand voor nodig en we adviseren de volgende leidraad:

 1. Je kijkt naar een geschikte periode.
 2. Je kijkt of er vluchten beschikbaar zijn.
 3. Je controleert of je op de vluchtdata al naar het resort komt en vertrekt! (Misschien wil je ook nog elders verblijven.)
 4. Je neemt een optie op de kamers/appartementen voor de gewenste periode
 5. Wij blokkeren de kamers/appartementen voor de gekozen periode voor 14 dagen.
 6. Wij sturen een pro forma factuur en een deelnemersformulier.
 7. Je regelt de vluchten. De Cabo Verde Specialist wordt sterk aanbevolen.
 8. Je maakt van je optie een reservering.
 9. Je betaalt binnen 8 dagen 50% en de andere 50% minimaal 8 dagen voor aankomst.
 10. Je stuurt het deelnemersformulier terug.

Geen online boekingapplicatie. Nee, wij zijn gewoon mensen, dus je kan ons gewoon (WhatsApp)bellen of mailen.

Aanvraagformulier

  Geplande hoofdactiviteit *

  Periode verblijf
  Van Tot en met

  Aantal personen *

  Terugbelverzoek

  Des te groter de groep des te meer vragen en verzoekjes: Mag ik m’n gitaar meenemen? Kan ik zoutvrij eten? Zijn er ballen? Mogen huisdieren mee? Kijk even op FAQ of mail even uw naam, telefoonnummer en een korte omschrijving, zodat we één en ander alvast kunnen voorbereiden.

  Annuleren en een annuleringsverzekering

  Je betaalt 50% tijdens het reserveren en 50% voor aankomst. Natuurlijk kan je een annuleringsverzekering afsluiten, maar gelukkig word je er niet van en uiteindelijk wil je toch een keer deze kant op. Wat ons betreft is het heel simpel. Komt er iets tussen, dan halen we het later in. Heel simpel; je komt gewoon een andere keer. Natuurlijk is dat vervelend voor ons, maar het is vervelender voor andere gasten, want nog steeds geldt; des te meer zielen des te meer vreugde.

  Deelnemersformulier

  Nadat je de reservering definitief hebt gemaakt, ontvang je een deelnemersformulier. Er worden verschillende persoonlijke vragen gesteld, om de deelnemers/gasten de best mogelijke service te verlenen. Uiteraard hoef je de vragen niet te beantwoorden; het is geheel naar wens van de deelnemer. De vragen gaan over o.a. lengte en gewicht in verband met de matrassen en eventuele sporten, over je gezondheid, over allergieën, over transport en over contactgegevens van familieleden. Voordat je vertrekt ontvang je een polsbandje, lugage tags, een simkaart en een consumptiebon, zodat je na aankomst in Santo Antão een drankje kan halen bij onze partner Carvoeiros.